ads

Всяко помещение се нуждае от подходяща врата


Всяко помещение се нуждае от подходяща врата


Един от най-подценяваните елементи при строителство и обзавеждане често е монтажа на интериорни врати. Тази работа минава някак между другото, сякаш без особено внимание. Това важи най-вече за големите обекти с много апартаменти и офиси, които се предават завършени “до ключ” на клиента. Строителните фирми търсят най-евтините оферти, което в крайна сметка е в ущърб на клиента. Не минава и година и проблемите започват – къде брава се повредила, къде панта скърцала, а да не говорим за издраскани покрития и още по-лошо – измятане или лошо пасване на вратите, което води до невъзможност за плътно затваряне.
Когато нещата стигнат до там, че една или повече врати трябва да се сменят, човек търси по-високо качество и се насочва към масивни интериорни врати, с възможно най-дългата гаранция. Евтиното винаги излиза най-скъпо, това е урок, който научаваме не по един, а по няколко пъти в живота си. Най-скъпото също не ни върши работа, защото ощетява прекомерно семейния бюджет, освен ако парите не са проблем, тогава може всичко.
Оптималният вариант е поръчка на интериорни врати по индивидуален модел, цвят и дизайн от фирма, която работи на достъпни цени. Някои хора предпочитат да купят готови врати директно от магазин за обзавеждане и това е добър вариант, ако общоприетите стандарти важат за техните жилища. Повечето модерни интериорни врати обаче са нестандартни не само като размери, но и като начин на отваряне и дизайн. Офиси, магазини и други помещения с обществено предназначение често се разминават със стандартите и искат оригинални решения в интериорния си дизайн. За тях се създават специфични врати, които да изпълняват определени функции или просто да подобряват визията на помещението.
Когато се започне монтаж на врати, а те не пасват, това е крайно неприятно за всички – и за собственика, и за майсторите. Затова поръчката на врати е по-удачен вариант от купуването на готови врати, защото често се случва в един и същ апартамент отворите за вратите да са различни като размери. С този факт са се сблъсквали всички бригади, които правят ремонти на стари сгради. Затова преди да се поръчат интериорни врати трябва всички врати в жилището да се измерят една по една за да няма изненади

За Gstroi Георги Игнатов

Ако търсите опитна бригада, която да ремонтира Вашият покрив, то тогава сте на правилното място. Позвънете още днес на тел. 0899475737