ads

За контакти

Не се колебайте да се свържете с нас!
GSM за оглед, консултация, оферта и предложения: 0 89 947 57 37
Ние сме на Ваше разположение ако имате въпроси относно предстоящия ви ремонт. Заявете оглед, по време на който можем да изговорим всичи възможности и предизвикателства. Ще Ви изготвим специална оферта, в която ще опишем необходимото количество строителни материали, броя на хората в екипа, които ще бъдат ангажирани към проекта и цената на труда. Вземете информирано решение и изберете най-добрата фирма за ремонт на покриви -
Георги Игнатов / управител /

Строителната бригада предлага:
РЕМОНТ НА ПОКРИВИ СОФИЯ

Бригадата работи предимно в София, обслувайки както големи корпоративни клиенти, така и крайни такива.

РЕМОНТ НА ПОКРИВИ ПЕРНИК


Перник - градът на кукерските и маскарадни игри също е с приоритет за нашата фирма. През годините сме се доказали като лоялни и добри партньори  на много клиенти, имащи проблем с теч на покрив. Ремонтирали сме стотици покриви, изградили сме десетки такива.


РЕМОНТ НА ПОКРИВИ БЛАГОЕВГРАД

Благоевград - центърът на Югозападна България - също като с клиентите в Перник, и в Благоевград ни познават, естествено с добро. Ние сме коректни и лоялни и сме готови да обслужим всеки един жител на благоевградските квартали Еленово, Струмско, Орлова Чука, Плажа, Баларбаши и други.
Позвънете ни, ако имате проблем с покрива си още днес.
Нещо повече,

РЕМОНТ НА ПОКРИВИ ПЛОВДИВ


Gstroi.com  пpeдлaгa peмoнти и зa вcичĸи нaceлeни мecтa в Πлoвдивcĸa oблacт, вĸлючитeлнo: Калояново, Аceнoвгpaд, Бpeзлoвo,  Kapлoвo, Kpичим, Kyĸлeн, Лъĸи, Mapицa, Πepyщицa, Πъpвoмaй, Paĸoвcĸи, Poдoпи, Caдoвo, Coпoт, Cтaмбoлийcĸи, Cъeдинeниe и красивият град Xиcapя.