ads

Избор на керамични плочки, какво трябва да знаем?


Избор на керамични плочки, какво трябва да знаем?
Магазин за керамични плочки - как да изберете правилния облицовъчен материал
Керамичните плочки се използват широко като облицовъчен материал за жилищни и нежилищни сгради, тротоари, градински пътеки и басейни. Голям асортимент от тези продукти се предлага от магазина за керамични плочки, което предоставя възможност да направите избор в зависимост от нуждата.

Свойства на керамичните плочки
Керамичната плочка или плочката е може би един от най-популярните довършителни материали. Каква е причината за това търсене? На първо място, широка наличност: огнеустойчивост, здравина, устойчивост на цвета и устойчивост на износване - това са характеристиките, за които керамичните плочки са толкова търсени. Най-често керамичните плочки се използват като облицовъчен материал за подове и стени. Плочката осигурява не само защитна функция, но и естетическа.

Какво да търсите при избора на керамична плочка? Какво е важно при избора на плочка? | Керамична плочка - не правите грешка с избора!
След като сте решили вида на керамичната плочка, трябва да вземете предвид нейния калибър и тон. Манометърът за плочки се отнася до действителния размер на плочката в милиметри. Поради технологичните особености на производството, не всички плочки произвеждат идеален, номинален размер, така че пакетът трябва да съдържа както номиналния (например 200 x 200 mm), така и действителния размер (198 x 198 mm). Цветът на керамичната плочка е хроматичният нюанс на цялата партида материал. Както при калибъра, е трудно да се даде на цялата партида един перфектен тон, следователно има стандарти за отклонения, които винаги са посочени на опаковката.

В магазините за керамични плочки има много вносен материал. Най-популярните са испански ("Azahar", "Azteca Ceramica", "Baldocer"), италиански ("Acif", "Capri Ceramiche", "Lord Ceramica") и полски ("Cersanit") плочки.

Екипът на Gstroi.com Ви съветва да се консултирате със строител, преди да направите покупка на подобни продукти.

За Gstroi Георги Игнатов

Ако търсите опитна бригада, която да ремонтира Вашият покрив, то тогава сте на правилното място. Позвънете още днес на тел. 0899475737