ads

Битумна керемида: предимства на материала



Материалите за покриви на съвременния вътрешен пазар за строителство могат да бъдат намерени в огромно количество, но никой, може би, няма да спори, че битумните керемиди са особено привлекателни на външен вид. Такъв покривен материал има цяла серия от много забележими и атрактивни предимства, за които може да се каже, че превръща битумните керемиди в много желан покривен материал.
Битумни керемиди: Какви са ползите?
Битумните керемиди принадлежат към категорията на меките покривни материали, тоест към онези, които могат безопасно да се използват за свързани покриви с всякакъв дизайн, геометрична форма и ъгъл. Този факт прави битумните керемиди буквално универсален материал, както и фактът, който показва, че такъв покривен материал може да се използва при всякакви климатични условия. 
Днес, като правило, битумните или гъвкави керемиди се избират от собствениците на частни жилищни недвижими имоти, покривните системи на къщи от които имат много сложен архитектурен дизайн. Такъв покривен материал изглежда  удивително, по никакъв начин не отстъпва на класическите керамични керемиди. Трябва да се отбележи, че гъвкавата керемида дори е в печеливша позиция, тъй като е произведена в голямо разнообразие от красиви и наситени цветове, което без съмнение дава статут както на покрива, така и на фасадата на жилищната сграда. 
Гъвкавите или битумни плочки са направени от фибростъкло и полимери, в допълнение, този материал включва органична целулоза. Смес от тези компоненти ви позволява да произвеждате траен и в същото време гъвкав материал, който може да издържи на голямо разнообразие от технически, физически, механични и естествени влияния. За по-голяма издръжливост повърхността на гъвкавите керемиди е покрита със специален базалт или минерални стърготини, което не увеличава особено теглото на този покривен материал, който остава един от най-леките от тези на пазара днес.

За Gstroi Viseo

Ако търсите опитна бригада, която да ремонтира Вашият покрив, то тогава сте на правилното място. Позвънете още днес на тел. 0899475737