ads

Изключителен интериорен дизайн


Какво стои зад концепцията за изключителен дизайн? Трябва ли ви или е просто маркетингов трик? Студио за дизайн и ремонт „Ем Строй Ремонти” ви кани да хвърлите нов поглед върху темата. И за това ние с вас ще трябва да се потопим в тънкостите на работата на интериорния дизайнер, за да разберем как да реализираме мечтания ремонт, който преди това е съществувал само във вашето въображение.


Изключителен интериорен дизайн


Кой, ако не вие, знае много добре какво липсва в апартамента, в който сега живеете? Разбира се, това не означава, че ви предлагаме да започнете сами да планирате пространството и да се подготвите за ремонт, в никакъв случай. Но можете точно сега, буквално след като прочетете статията, да си водите бележки с вашите желания относно бъдещия интериор. Те ще ви бъдат полезни, когато се обърнете към професионалисти.



Откъде започва интериорният дизайн на апартамента?




Разработването на дизайна не започва с избора на цветова палитра и стил. Тези моменти, разбира се, не могат да се нарекат второстепенни. Все пак визуалната част е само половината от успеха. Разработването на планови решения е това, което предхожда изготвянето на пълно техническо задание, което ще бъде неразделна част от договора. И така, етапите на нашето взаимодействие са следните:

· Договор за изработка на интериорен дизайн с последващ ремонт по дизайнерски проект. Да, това е пълната гама от услуги, които най-често интересуват клиентите, а не само ексклузивен дизайн. „Ем Строй Ремонти” с удоволствие поема проекти до ключ, записвайки всички важни точки в Споразумението. Това важи и за спазването на сроковете, които ние не само спазваме, но и ще плащаме неустойки при неспазването им. Това, между другото, е посочено директно в текста на модела на споразумението.

· Авансово плащане, което няма нищо общо с авансовото плащане за самите ремонти, което екипите обикновено взимат. Така те искат да са сигурни, че клиентът няма да плати, например, ако не е доволен от качеството на ремонта. Ние вземаме авансово плащане, за да направим покупки, за да изпълним задълженията си по Договора. Тоест това са целеви разходи по Разчета. Счетоводният отдел на „Ем Строй Ремонти” Ви изпраща седмични отчети за извършените разходи в рамките на целевия бюджет.

· Писмена анкета на Клиента, изготвена от специалисти на „Ем Строй Ремонти”.

Създадохме уникален въпросник, след като получихме отговори, на които можете да си съставите възможно най-ясна представа за желанията и изискванията на клиента относно бъдещия интериор. Ще научим от вас не само какво харесвате, но и как прекарвате времето си у дома и какво не искате да виждате. Това ще помогне за правилното планиране на функционалните зони.



Колко струва разработването на изключителен дизайнерски проект в Ем Строй Ремонти




Всеки наш дизайнерски проект е създаден от нулата и е уникален във всички отношения, тъй като е създаден специално за вас. Но в същото време ние не разделяме проектите по сложност и определяме единна цена. Така че, за 1m2 площ, разработването на дизайнерски проект между 50 и 100 лв. Ако желаете, можете допълнително да поръчате архитектурен надзор, така че проектантът да продължи да участва в процеса и след завършване на проекта. Той ще следи хода на ремонтните дейности. И тогава, заедно с вас, той ще отиде в магазините, за да купи мебели, декор и довършителни материали.


Защо се нуждаете от ремонт на апартамент по дизайнерски проект




Дори малки студиа, които се планират за отдаване под наем, е най-добре да се ремонтират с дизайнерски проект. И когато става дума за апартаменти с отворен план или просторни апартаменти в жилищен комплекс от бизнес класа в София или премиум сегмент, тогава изобщо не можете да правите ремонт без дизайнерски проект. В противен случай в апартамента ще останат непотърсени площи, които ще бъдат безполезни и нефункционални. В същото време няма да има достатъчно място за вашите хобита и приятно забавление.

Ние не говорим за факта, че всяко семейство има свой собствен списък с домакински уреди и електроника. Тоест за всеки артикул от този списък трябва да има удобно място и собствен изход. В противен случай редовно ще вадите сокоизтисквачката и тостера от рафта в кухнята, тъй като нямаше място за тях. А гладенето ще трябва да е в кухнята, тъй като няма отделна стая и място за това.

Проектът за дизайн на шаблон също няма да реши проблема, така че е твърде рано да се радваме на присъствието му под каквато и да е форма. Имате нужда от проект за интериорен дизайн, създаден за вас. Точно такива проекти се създават от компанията „Ем Строй Ремонти”.



Какъв интериор на модерен апартамент може да се нарече изключителен




Изисканите мебели и скъпите довършителни материали са само отчасти синоним на ексклузивност. Всъщност тази концепция крие нещо друго. Индивидуалният подход към клиента е това, което е наистина важно и ценно. Създаден от нулата само за вас, дизайнерския проект на апартамента става изключителен, поради факта, че няма да го намерите никъде другаде и никой друг. И не става въпрос за комбинацията от цветове и наличието на дизайнерски мебели. Тайната се крие в адаптирането на интериора към желанията и начина на живот на дадено семейство.

В зависимост от това кой ще живее в апартамента, какво обича да прави, се създава концепцията. Оттук следва проект за преустройство, когато преградите "растат" и се движат, така че зоната на функционалните зони да стане идеална за вас. Изключително важно е да помислите за светлината, така че да е достатъчна. В същото време не трябва да пренебрегвате естествената светлина и да се опитвате да затрупвате отворите на прозорците с масивни завеси. Знаем много за това как невежеството или липсата на опит могат да съсипят модерния интериор. И нека декорацията в тях се извършва с много скъпи и висококачествени материали, но ако фирмата за ремонт не се е справила със задачата, това няма да помогне.




Какво ви предлага студиото за дизайн и ремонт Ем Строй Рмонти



Като се свържете с нас, можете да поръчате разработване на дизайнерски проект в една от двете опции:

· Идеен проект

· Цялостен дизайнерски проект

И двете ще бъдат създадени индивидуално за вас. Но със сигурност има разлика между тях. Тя се състои в това, че един цялостен проект включва изчерпателен списък от документи, включени в неговия състав. Сред тях са не само списъци с мебели и оборудване, които не са в черновата версия, но и реалистична 3D визуализация.

Не е необходимо да научавате характеристиките на съвременните стилове на дизайн и как да ги прилагате. Специалистите на „Ем Строй Ремонти”, въз основа на Вашите желания, посочени в Анкетата, ще създадат концепция за ремонт, която да Ви подхожда точно. В 100% от случаите реалността, тоест апартамент след ремонт, надхвърля очакванията на клиентите. Винаги оправдаваме възложените към нас очаквания. Но има няколко други характеристики на нашето взаимодействие с вас, за които ще ви е интересно да научите.




Каква е разликата между нашето студио за дизайн и ремонт на апартаменти в София от повечето други компании



· Ние извършваме пълна гама от работи от нулата и до ключ, независимо от сложността, самостоятелно. За тази цел персоналът на фирмата се комплектува от висококвалифицирани специалисти от тесен профил. Тоест, ние не поддържаме майстори на всички занаяти, всеки етап от работата ще се извършва от истински професионалисти в своята област.

· Работата не използва шаблони и проектите никога не се повтарят. Както всеки човек е индивидуален, така и интериорът, в който живее, трябва да бъде индивидуален. В края на краищата, той трябва задължително да съответства на начина на живот на клиента.



· Споразумение има и то отразява интересите и на двете страни. Дори първоначално беше предвидено плащането на неустойка на вашия адрес при неспазване на сроковете. Но ние не нарушаваме условията, няма от какво да се притесняваме. Но така ще бъдете по-спокойни и ще разберете какво и срещу каква цена ще получите в резултат.

· Оценките за ремонтни и довършителни работи се съставят възможно най-подробно и по помещения. Тоест ще знаете точно колко струва ремонтът на банята и хола. Освен това ще можете предварително да разберете как ще изглежда апартаментът след ремонта. В края на краищата нашата 3D визуализация е 99,9% съвместима с това, за което сте се съгласили на етапа на разработване на проекта.

· Ние ще ви покажем качеството на извършената работа, а вие също можете да се уверите в отговорния подход към работата.

Не сме ви казали всичко, което бихме искали. Но ще бъде много по-приятно да получите изчерпателна консултация по въпроса лично. Определено ще искате да се свържете с нашата компания, за да получите ексклузивен дизайн и да извършите ремонт според дизайнерския проект . Обадете се на телефон 0896221099


Ако търсите направата на сайт, SEO оптимизация, поддръжка, други услуги от дигитална агенция, то тогава кликнете върху изображението:
Комплекни уеб и SEO услуги от Висео




За Gstroi Viseo

Ако търсите опитна бригада, която да ремонтира Вашият покрив, то тогава сте на правилното място. Позвънете още днес на тел. 0899475737