ads

Какво представляват уок тиганите?Какво представляват уок тиганите?

Уок тиган е специфичен продукт за домашна и професионална кухненска употреба. Силно подходящ е за приготвяне на ястия, които изискват често и пълно разбъркване. Този вид индукционни тигани са отличен избор за кухни, при които една от най-честите дейности е дълбокото пържене. Това включва повечето професионални заведения в ресторантьорската промишленост, не само традиционни, но и за бързо хранене, за храна за дома и т.н. Уок тигани намират високо приложение в ресторанти, предлагащи азиатска кухня, поради нейния характер, който изисква не просто пържене, а и значително количество разбъркване.

 

С първокласен уок тиган от най-висок клас може да се постигне съвършено приготвяне на редица видове храни. Дъната им са плоски, което позволява лесно придържане към котлона. Същевременно дъното му е с чугунено покритие, което го прави подходящ и за газови, и за електрически котлони. Допълнително, самият тиган е изработен с форма, която го прави подходящ за бързо загряване. Това означава, че се свежда до минимум времето, необходимо за пържене на продуктите. Освен това по този начин се постига запазване на полезните свойства на храните, включително и техните вкусови, ароматни и визуални качества, без промените, характерни за бавното готвене. С уок тиган се осъществява първокласно готварско оборудване за професионални готвачи в редица типове заведения от ресторантьорската промишленост.

За Gstroi Viseo

Ако търсите опитна бригада, която да ремонтира Вашият покрив, то тогава сте на правилното място. Позвънете още днес на тел. 0899475737