ads

Ремонт на покриви за София


Работим в цяла София, всички квартали, като извършваме бързи огледи на обекта. Топ цени. Коректно изпълнение и гаранция за качество.

Истината, уважаеми читатели на Gstroi.com е, че покривът е голяма инвестиция. 
Ако обмисляте да го ремонтирате, или пък цялостно да го замените,  има много важни въпроси, които трябва да обмислите и Ви е необходима професионална фирма за ремонт на покриви. 
Все пак трябва да решите кое е най-подходящото за вашия дом, ремонтиран или изцяло нов покрив. Трябва да вземете под внимание състоянието на текущия Ви покрив, състоянието на всички покривни елементи и дали планирате да продадете къщата си в близко бъдеще.
Преди да предприемете малък ремонт на покрива, уверете се, че Вие или фирмата изпълнител проверява цялата покривна структура, за да определите други потенциални проблеми. Огледайте тавана си за проникване на вода или мухъл. Внимавайте за признаци на повреда на покрива, като изпъкнали керемиди и лоши наклони, преди тези малки покривни проблеми да станат сериозни. Изграждането на нов покрив може да е по-изгодно, ако състоянието на стария е много лошо и трудно би се поправил.
Разходи за ремонт на покриви
Редица фактори определят разходите за ремонт на покрив. Като започнем от качествените материали и стигнем до  вида на покрива, обхвата на ремонта, съществуващите повреди, състояние на керемиди, както и състояние на комина. Нашите специалисти, ще огледат и ще ви дадат най-добрата оферта в района на град София
Покривни течове и аварийни ремонти
Покривът е съставен от редица зони, в които лесно могат да се причинят течове, от разхлабени капандури до стари керемиди. Бързото определяне на течовете се прави, за да се избегне мухъл и вътрешни повреди и щети – причинени от проникването на водата. Водата в тавана може да представлява опасност от пожар, причина за прогниване на дървени конструкции и много други. Вашият покрив и вашият дом могат да претърпят значителни структурни щети, ако не бъдат проверени.
Има как сами да определите, дали има теч от покрива. Достатъчно е да се качите на тавана по време на обилен дъжд. Тогава най-ясно ще се види, ако някъде има проблем. След бурята огледайте и покрива отгоре, за да видите проблема за евентуално открития теч. Правете това нещо периодично, за да може да определите течовете в началото. 

Ако забележите теч, подсушете, както и позвънете на телефон: 0897 446 490
Ще Ви дадем оферта за цялостен ремонт, която да е впечатляваща.
Ключови думи, отговарящи за настоящата статия: Ремонт на покриви, покривни ремонти, София, ремонти на покрив в София, ремонт на покриви София

За Gstroi Георги Игнатов

Ако търсите опитна бригада, която да ремонтира Вашият покрив, то тогава сте на правилното място. Позвънете още днес на тел. 0899475737