ads

Ценова оферта за пренареждане на керемиди


Пренареждането на керемиди е услуга, която крие редица предизвикателства. Не всеки може да пренареди керемидите си, но в случай че някъде прокапе покрива, то определено трябва да се отстрани този теч.

Понякога, чрез инфрачервената термография може да се види състоянието на покрива, дали има пролуки, както и да се локализира даден проблем.

Без значение по какъв начин водата е влязла под покрива, целта на този вид обследване е просто да се установи къде точно се намира тази вода. Удължаването на живота на покрива би спестило доста средства на собственика, както и времето и усилията, нужни за разпокриване и поставяне на нов покрив. Смяната на покрив означава, че целият покрив се сваля и се подменя изцяло. В много случаи е необходимо махане на водоустойчивите покрития, на изолацията и поставяне на чисто нови такива след това.

Екипът на Gstroi.com може да Ви изготви оферта, касаеща смяна на покрив, пренареждане на керемиди и други ремонтни дейности, свързани с Вашето жилище.

Достатъчно е да позвъните на следния телефонен номер:

За Gstroi Георги Игнатов

Ако търсите опитна бригада, която да ремонтира Вашият покрив, то тогава сте на правилното място. Позвънете още днес на тел. 0899475737