ads

Обзавеждане на нова къща, какво трябва да знаем


Обзавеждането на нова къща не е никак лесна задача.
Обзавеждането, успоредно с декорацията на всеки един детайл, ще направи така, че да се радвате и да изпитвате удовлетворение във всеки един миг.
Ако приемем, че съвсем скоро сте приключили с цялостният домашен ремонт, или пък сте си построили къщата, и че е дошло времето за обзавеждане, то трябва да вземете предвид следните неща:
1. Време е да помислите за бюджет, чрез който да обзаведете домът си. Тук е много важно да кажем, че ако имате по-добри финансови възможности, можете да помислите за мебели, които са съвременни, с много нови функции, които да спомагат в ежедневната дейност. Същото важи и за противоположния случай, ако приемем, че сте изразходвали средствата си за строежа и не са ви останали пари за обзавеждане, то в такъв случай е по-добре да изчакате, или да се насочите към икономичния клас мебели.

Каквото и да говорим, бюджетът е от решаващо значение.
2. Цветовете на къщата. Важно е да обзавеждате къщата в един стил, т.е. най-доброто решение, смяатаме, че е да обзаведете цялата къща на един път. Какво имаме предвид ли? Искаме да Ви кажем следното, когато стартирате обзавеждането, добре е да го извършите на един път, т.е. да работите с една мебелна компания и да поръчвате мебели в един стил. Например, кухнята, ако приемем, че сте решили цветът да е венге, то Ви съветваме и мебелите в спалнята, както и в коридора, естествено и на другите места, да е отново в цвят венге. Или поне венге да преобладава.
Това е елементарен пример.

3. Онлайн пазаруването. Днес, приятели на Gstroi.com, трябва да отчетем, че масово се пазарува онлайн. Всичко - онлайн. Дори и мебели, въпреки техния обем. Транспортните фирми работят в договорка с повечето мебелни компании и цените за доставка не са никак високи. Често се случва така, че да изразходите повече пари за гориво, обикаляйки мебелните магазини, отколкото да похарчите пари за доставка. Като добавим и загубеното верме, и нещата стават близки до критичните.
Затова, в никакъв случай не се страхувайте да пазарувате мебели онлайн.

Съществуват още много тънкости при избора на мебели, но за тях ще Ви пишем в други статии. Успешно пазаруване!

За Gstroi Георги Игнатов

Ако търсите опитна бригада, която да ремонтира Вашият покрив, то тогава сте на правилното място. Позвънете още днес на тел. 0899475737