ads

Много повече с MixHoReCa



Много повече с Mixhoreca 

За изграждане на професионални кухня, бар, работно помещение в заведение и помещения за настаняване на гости в хотелските заведения имате нужда от доверени партньори. Оборудването, което ще ви е необходимо, трябва да е на най-високо ниво, за да предоставя също толкова високи функционалности. Всичко това и много повече можете да получите с Mixhoreca. При нас предоставяме първокласни решения за всеки вид заведение за хранене, напитки и хотели и къщи за гости. С Mixhoreca си осигурявате най-доброто за своите цели. Богата селекция от готварско и кухненско оборудване, бар оборудване и такова за заведения за бързо хранене, продукти за обработка на храна, посуда и аксесоари за хотели ви очаква тук. Постарали сме се да изградим обширна продуктова селекция, която да ви помогне за всяка дейност, извършвана във вашето заведение.

 

С Mixhoreca получавате...

Възможно най-добрите решения в сферата на готварското оборудване, кухненските приспособления и хотелските аксесоари. Продуктовата ни гама позволява да създадете професионални кухни и барове, отлични заведения за бързо хранене и кафенета, чудесно оборудвани хотели и къщи за гости. С нас си осигурявате стотици предложения, целящи да оптимизират процеса на работа в заведението ви. Всеки продукт е проектиран професионално и е изработен с най-нови високотехнологични методики. Използвани са първокласни, безопасни материали. Спазвани са международните изисквания за качество и безопасност, за да се предостави дълъг експлоатационен период с безупречна употреба на всеки инструмент. Обърнато е огромно внимание и на най-дребните детайли, за да ви осигурим топ решения в готварската индустрия. Предоставяме също и консултации за оборудването на кухни, ресторанти, барове и други заведения. Изграждаме доверени и сигурни партньорства със своите клиенти, като им осигуряваме най-доброто обслужване на отлични цени.

 

Готварско оборудване

Много от бижутата в селекцията ни се крият на видно място в категория “Готварско оборудване”. Тук ще откриете всичко, от което имате нужда за готвене. Разбира се, едни от най-важните инструменти са фурните, котлоните и печките. Имаме и обикновени, и индукционни такива. Осигуряваме също конвекторни печки, а и конвектомати. Предоставяме множество фритюрници за пържене на храна. Имаме и парни казани за варене на големи количества храна. В продуктовата ни гама са включени и обръщателни тигани, машини за паста и уреди Бен Мари. Висококачествените решения тук гарантират разнообразни функционалности, съчетани с леснота на употреба за дълъг период от време.

 

Кухня

Това е другата колекция, с която силно се гордеем. Предоставяме множество инструменти за готвене, сервиране и почистване. Снабдяваме заведенията с редица приори, съдомиялни и уреди за дезинфекция. С нас ще откриете и продукти за улеснение на работата на персонала ви. Сред тях влизат работните маси и модулите. Предлагаме и ловератори за всички заведения, на които такива са необходими. Осигуряваме редица уреди за затопляне на храна. Имаме също хладилници, хладилни маси и, разбира се, фризери за запазване на продуктите и ястията дълго време. За още по-голямо улеснение сме подготвили редица кутери, които позволяват бързо и сигурно да нарежете всеки вид хранителен продукт. Естествено, помислили сме и за по-специализираните нужди. Например, тук влизат продуктите ни за готвене във вакуум за отвеждане на ресторанта ви на ново ниво. Имаме също преси за бургери, белачки и много други. Предоставяме и вакумиращи машини, ако такива са нужни на вашето заведение.

 

Уреди за вашия бар

Никое заведение обаче няма да е пълно без своя бар. За него също са нужни високотехнологични решения от всякакво естество. Едни от най-важните, вероятно, са мелачките за кафе и машините за кафе. Но също така имаме и други инструменти, включително такива за приготвяне на сокове, фрешове, шейкове и т.н. Предоставяме на ваше разположение редица вариации на традиционните и не толкова традиционните витрини, включително малки такива, големи, подплотови, хоризонтални и вертикални, и др.

 

За заведенията за бързо хранене...

... също имаме по нещо. Осигуряваме преси, скари, тостери, микровълнови, фурни и уреди за приготвяне на различни видове храни. Такива са инструментите ни за дюнери, за хамбургери, за понички и палачинки и редица други предложения.

 

Обработка на храна

Изключително обширна е тази селекция. В нея са включени множество уреди, които ще свършат страхотна работа за приготвяне на хранителни продукти за редица ястия. С тях можете да месите кайма, да мелите месо, да пасирате храни, да вакумирате или опаковате ястията, да белите плодове, зеленчуци и други, да режете колбаси, месо и дори кости. Имаме също и някои по-специализирани инструменти, включително и такива за почистване на миди.

 

Селекцията ни от продукти тук са с гарантирано качество. С тях ще си осигурите дълготрайна функционалност на страхотна цена. Спазвани са най-съвременните изисквания и са използвани нови и сигурни технологии за продукция на всеки уред. Безопасните и дълготрайни материали осигуряват безупречно качество. Предоставя се значително улеснение на вашия персонал, за да може той да приготви всяко ястие без губене на техническо време за обработка на продуктите.

Оборудване за хотели

Хотелите също са заведения, за които сме помислили с грижа и внимание. В продуктовата ни колекция има редица аксесоари за тях. Те осигуряват безупречно функциониране с отлично обслужване на всеки гост. Имаме кутии, кошове, поставки, кърпи, огледала, закачалки и т.н.

 

Посуда

Богата е и колекцията ни от всякакъв вид посуда. С нея сме осигурили и най-дребните подробности, необходими за готвене, сервиране, хранене и отсервиране. Имаме ножове и вилици, лъжици и шпатули, тигани и тенджери, поставки и други.

 

Продукти от неръждаема стомана

С нашите продукти от секция “Неръждаема стомана” си осигурявате безупречни инструменти за по-лесно готвене, почистване и поддържане на най-висока хигиена. Същевременно това позволява постигане на дълъг експлоатационен период с минимални промени в целостта, структурата и качествата на всеки уред. В тази колекция сме подбрали mixoне само посуда, която, разбира се, е толкова необходима. Имаме също хладилни уреди, инструменти за рязане и други дейности по приготвяне на храна, работни плотове и модули, фурни и печки, и редица други предложения. Висококачествените ни продукти тук гарантират отлично качество с най-високи възможни функционалности и дълготрайност на употреба. При това, пристигат при партньорите ни на отлични цени.

За Gstroi Viseo

Ако търсите опитна бригада, която да ремонтира Вашият покрив, то тогава сте на правилното място. Позвънете още днес на тел. 0899475737