ads

Какви услуги трябва да очакваме от професионалните хамали?

 



Преместването на ново място е стресиращо начинание, които от което повечето от нас се опитват да избягат или поне да го отложат максимално. Най-добрият начин за безпроблемно и без стресово преместване е да изберете подходяща фирма за преместване. Сигурните хамали могат да ви спестят много време и ядове.

Ето някой от услугите, които професионалните хамали предоставят:

Преместване на покъщнина

Преместването на покъщнината ви е най-често срещаната услуга, която хамалските фирми могат да предложат. Тези услуги включват транспортиране или преместване на вашите мебели, лични вещи както и чупливи уреди като перални машини и други домакински вещи от старото ви жилище до новото. По време на преместването ви професионалните хамали ще се уверят, че вещите ви са обработени и транспортирани до новото място безопасно, сигурно и навреме.

 

Преместване на офис или бизнес

Преместване на кашони и мебели в нов офис

Въпреки че са доста сходни с услугите за преместване за жилища, някои хамалски фирми имат и специализирани услуги за преместване на офиси. Точно както при услугата за преместване на жилище, професионалните хамали също ще се погрижат за обработката и транспортирането на вашите вещи.

 

Международни премествания

Макар че често това е съвсем различна услуга, местните хамали може да ви предоставят и услуги по международно преместване. Това означава, че те могат да ви помогнат да опаковате и транспортирате вашите мебели и други вещи в чужбина!

 

Преместване на пиана

Пианата са тежко и същевременно крехко оборудване, с което не може да се справи нито една обикновена фирма за преместване.  Ще трябва да се обърнете към специалисти по преместване на пиана. Много фирми за преместване започнаха да предлагат специализирани услуги за преместване на пиана, което означава, че можете да наемете една и съща фирма за преместване както за домашните си вещи, така и за по-крехки мебели като пиано.

 

Опаковъчни материали

Ако планирате да се справите сами с преместването си, можете да разчитате на хамалска фирма, която да ви осигури опаковъчни материали като кашони, тиксо, балончета, опаковъчна хартия, прозрачни стреч фолиа и много други.

 

Услуги за опаковане

Междувременно, ако вече имате начин да транспортирате вещите си до новото място, но не можете да ги опаковате сами, можете да наемете хамали, за да опаковат вещите ви безопасно и сигурно.

 

Преместване и съхранение

Ако се премествате от едно място, но по някаква причина не можете да преместите вещите си на новото място веднага, професионалните хамали могат да опаковат и временно да съхраняват вещите ви в складово помещение.

 

Услуги по преместване всичко включено

Понякога топ хамалите предлагат пълен пакет от услуги. Това означава, че освен обработката и транспортирането на вещите ви, може да разчитате на хамалската фирма и за демонтиране, опаковане, разопаковане, сглобяване и подреждане на мебелите ви в новия дом. Някои фирми дори ще ви помогнат да настроите телевизора или широколентовата си връзка, за да се подготвите за датата на преместване.

 

За Gstroi Viseo

Ако търсите опитна бригада, която да ремонтира Вашият покрив, то тогава сте на правилното място. Позвънете още днес на тел. 0899475737