ads

6 причини, поради които да изберете нас за направата на нов покрив


Изграждането на нов покрив е завършекът на строителството


Първата причина, поради която да изберете Gstroi.com това е фактът, че бизнесът е семеен, предаден от поколения. С други думи, досещате се, че има хора, които са започнали дейност буквално от вчера, докато Gstroi.com са специалисти, които го правят от десетилетия.

Причина номе 2 - цената. Наистина, уважаеми читатели, цената на направата на нов покрив от бригадата е спрямо Вашите предварителни договорки и едно е сигурно, тя е изгодна.
Третата причина се крие в това, че строителната бригада, когато прави нов покрив, използва качествени продукти, на доказани производители, не само у нас, но и на световния пазар.
Причина номер 4, поради която да изберете GSTROi за изграждането на нов покрив - това е бързата реакция.
Да, колкото и да не Ви се вярва, бригадата работи бързо, но за сметка на това и качествено.

Петата причина се крие в това, че екипът работи на всяка точка в България. Без значение къде се намирате, можете да разчитате на бригадата.

И последната, точка 6, gstroi са лоялни и пазят конфеденциалност.


На пръв поглед не изглежда толкова сериозно нещо, но всъщност това съвсем не е така.
Тази част от къщата служи като щит за сгради от метеорологични събития. Постоянният мониторинг на състоянието на покритието и отстраняване на недостатъци спомагат за удължаване на живота на покрива. Ако имате нужда от покрив, тогава имайте предвид, че тази концепция включва директния монтаж на покрива, както и неговия ремонт. Абсолютно всички видове такава работа изискват специално оборудване, висококачествени материали и умения на истински майстори.
Много компании предлагат покривна услуга до ключ. Това означава, че екипът ще извършва покривни и взаимосвързани работи в съответствие с техническите спецификации на клиента. Трябва да се има предвид, че цените за покрив тази година за монтаж без изолация и изграждането на жилищно таванско помещение ще варират значително.
В повечето случаи подреждането на покрив в Банско включва:
Образуването на тавани и изолация с полагане на ветрозащита и пароизолация. Ако е поставен студен покрив на таванското помещение, тогава ребрата не трябва да се изолират, а пода трябва да бъде покрит.
Изграждане на фронтони, вентилация и комини (ако е необходимо).
Монтаж на метални конструкции под формата на фермен строеж.
Обработка на дървени греди и метални елементи със защитни разтвори.
Монтаж на ребрата.
Изолация.
Окончателен монтаж на покрив и монтаж на защита от сняг, вентилация, капачки на тръбите и проходи за антени.
Монтаж на улуци , светлинни водачи или капандури
Строителството на покрива от професионалисти е сериозен подход за работа . Всички детайли и нюанси на инсталацията от техническа страна са задължителни, тъй като тяхното изменение може да доведе до глобални проблеми и нужда от допълнителни разходи.
Клиентът получава покрив, който вече не изисква финансови инвестиции. В този случай полагането на крайното покритие трябва да бъде завършено, както и инсталирането на необходимите предпазни елементи и оборудването на улучна система. Проверете дали фронтоните и стрехите са подгънати с качествени материали. Вътрешността на покрива трябва да бъде подготвена за фин завършек.
Важно е да се разбере, че „покривът до ключ“ не е непременно строителство от самото начало. Това може да е реконструкция на покрива на вилата или покритие от шисти в страната. Във всеки случай резултатът ще бъде завършен покрив, подходящ за по-нататъшна употреба.
Често покривните конструкции се наричат ​​“покривни пити“, защото се състоят от взаимосвързани слоеве. Изборът на конкретни материали трябва да се основава на климатичните особености, непосредственото предназначение и нюанси на архитектурата на сградата, както и на покривната конструкция. Занаятчиите вземат предвид големината на натоварванията, които покривният материал може да издържи при ежедневна употреба.
Много е важно да се обърне внимание на устройството на водосточната система . Организацията на водния поток се счита за важно събитие по време на монтажа на покрива. За скатни покриви се използва външна система, която се формира от пластмасови или метални улуци и тръби. Правилно организиран улук ще спаси фасадата от прекомерно излагане на влага и разрушаване. Освен всичко друго, улучните системи помагат да се даде на сградите завършен и чист вид.

Ако не сте избрали фирма за нов покрив, то Ви препоръчваме Gstroi.com – позвънете на телефон: 0899475737


6 причини, поради които да изберете нас за направата на нов покрив

За Gstroi Viseo

Ако търсите опитна бригада, която да ремонтира Вашият покрив, то тогава сте на правилното място. Позвънете още днес на тел. 0899475737