ads

Топлоизолация и ремонтни дейности, касаещи покривната част на сграда


Сега е моментът за топлоизолация на сградата. Време е да се подготвите за зимата, за студените месеци. Давате ли си сметка, че с подходяща топлоизолаци ще спестите доста средства за отопление, както и ще избиете инвестицията буквално за една зима, т.е. за няколко месеца.

Gstroi.com предлага адекватни цени за топлоизолация, както и за направата на нов покрив и ремонт на проблемни покриви.

Поискайте оферта още днес. Позвънете на телефон 0 89 947 57 37 и уточнете дата и час с наш представител, както за оглед, така и за оферта.

Освен външна топлоизолация, важно е да изградите и вътрешна такава, за да се получи максимален ефект.

Външните топлоизолации на отделните апартаменти стоят доста грозно – като кръпки върху общата фасада. Но дори това не е най-големият проблем. По-скоро по този начин не се осигурява достатъчно надеждна защита срещу проникването на влага, а и част от топлината продължава да изтича през съседните апартаменти. От друга страна решилите да изградят вътрешни топлоизолации също не се чувстват достатъчно защитени, защото са чували за редица недостатъци на вътрешните топлоизолации, най-вече по отношение образуването на конденз, а оттам – и на плесени.

 При цялата сложност на съседските взаимоотношения, все пак най-доброто си остава изграждането на цялостна външна топлоизолация.
Разбира се, всички топлоизолации се изграждат в зависимост от конкретните обстоятелства и единствено специалистите могат да решат кое е за предпочитане и кое – не. Защото не малко значение имат и други фактори: квалификацията на самите специалисти, добросъвестно положеният труд, количеството и качеството на вложените материали (те се преценяват спрямо топлоизолационните им качества, дали са леснозапалими, или напротив – трудногорими и самозагасващи се, доколко се поставят лесно, устойчиви ли са на стареене и много други). Именно от качеството на вложените материали зависи и гаранцията, която дават фирмите, за годността на топлоизолациите. Тази гаранция варира между 5 до 10 години.

Финални думи. Няма как да не отбележим, че и най-лошите топлоизолации са за предпочитане пред липсата на каквато и да било топлоизолация.

Инвестирайте сега и тази инвестиция ще Ви се отблагодари във времето.

www.Gstroi.com - гаранция, коректност, бързо действие. Потърсете ни още днес

За Gstroi Viseo

Ако търсите опитна бригада, която да ремонтира Вашият покрив, то тогава сте на правилното място. Позвънете още днес на тел. 0899475737