ads

Защо да изберем пвц дограма



Да поговорим за дограмата ... Защо да изберем пвц дограма?

Все по трудно можете да намерите жилище с дървена или алуминиева дограма. Голяма част от хората изборът за своето жилище пвц дограмата. Ако все още не сте обедени в качествата на пвц дограмата, а ви предстои ремонт, ние ще ви помогнем при избора на дограма . Като начало пвц дограмата притежава много добри топлоизолационни качества.
Ако я сравним с алуминиевата дограма, ще разберем, че кондензира много по-малко влага и вероятността да получите мухъл по стените е значително по-ниска. За разлика от дървената дограма, тя е много по-лесна за поддръжка, не се нуждае от боядисване или третиране с някакви други препарати, едно забърсване с влажна кърпа е напълно достатъчно. Не на последно място, върху новата ПВЦ дограма може да поставите специален обков с многоточково затваряне, който позволява прецизна настройка на пантите. По този начин вие ще осигурите стабилност при наличието на бурен вятър и ще избягате от неприятното свистене и веене.
Убедихме ли в предимствата на ПВЦ дограмата?
Ако е така, следва да изберете каква точно да монтирате в дома си. На пазара се предлагат няколко вида профили – три, четири или пет камерни. Безспорно пет камерните са най-добрият вариант. Ценовата разлика между тях не е голяма, за това изберете тях. Поинтересувайте се и от дебелината на профилите. Съществуват два класа. „А“ клас е с дебелина от 3 милиметра и отговаря на „RAL“ – международна система за стандарти. Тя е по-скъпа, но и по-качествена. Предлагат се и профили от „Б “клас, с дебелина 2.5 милиметра.
Те са масово използвани, поради по-ниската си цена, но и са по-малко качествени. Ако имате възможност да си позволите първия вариант, направете го. Ще си осигурите по-голяма сигурност на дограмата, по-добра шумоизолация, както и нейният по-дълъг живот.
Следва да направите избора си за стъклопакет. Обърнете внимание на дебелината на стъклото. Важно е двете стъкла, от които е съставен стъклопакета да са с различна дебелина, това ще осигури по-добра шумоизолация. Погледнете и за наличието на аргон, той е гаранция за добра топлоизолация и високо качество. Добрите фирми предлагат и гаранция, която може да бъде до 5 години.


За Gstroi Георги Игнатов

Ако търсите опитна бригада, която да ремонтира Вашият покрив, то тогава сте на правилното място. Позвънете още днес на тел. 0899475737