ads

Да разнообразим дома евтино и нестандартно


Да разнообразим дома евтино и нестандартно

Обзавеждането и ремонтът на дома са задачи, които отнемат голяма част от времето и парите ни. Всяка стъпка по обновяването на къщата е обвързана с майстори и обикаляне на един куп магазини с хиляди стоки. В натовареното ежедневие обаче, все по- малко ни остава време да се грижим за интериора вкъщи и все повече се доверяваме на професионалисти затова. Ако не искате да търсите специалисти обаче, можете да се обърнете към магазините за фототапети. Те са прекрасен елемент, който освежава скучните стени и ги прави изключително ефектни.

Според различните предпочитания има и различни фототапети. Те са решение за всяка една стая без значение дали става въпрос за спалнята, всекидневната или детската стая. Ако искате да си припомняте за забавните летни дни и през зимата изберете морски пейзаж, който ще ви зарежда с настроение и ще ви топли през зимните месеци. Стена с морските вълни например ще действа отпускащо на психиката Ви и ще Ви помага да релаксирате.

В случай, че сте от хората, които разпускат с фентъзи-филми, за Вас са фототапети с фантастични сюжети. Сложете ги в хола или трапезарията и стаята мигновено ще стане част от любимите ви фентъзи-епизоди.

Ако се чудите как бихте могли да направите детската стая забавна и цветна- отново можете да се доверите на фототапетите. Мики Маус, Бен Тен, Том и Джери и още куп герои могат да се усмихват на палавниците Ви, докато играят. Най-хубавото при този начин на декорация е, че не е нужно да купувате легла и секции в цветовете на любими анимационни филми, за да направите истински оазис за децата. Просто слагате детски фототапети и целия облик на стаята се променя. Спортните фототапети пък могат да бъдат част от интериора на хола. Ако сте любител на футбола например сложете на стената любимия отбор. Дори и да няма мач по спортния канал,  терена винаги ще е пред очите ви и ще допринася за доброто ви настроение.

Фототапетите са добро решение за всяка част от Вашия дом. Ако имате нужда от освежаване или просто старите тапети са ви доскучали – потопете се в страхотното многообразие на фототапети и изберете най- подходящите за Вас.

За Gstroi Георги Игнатов

Ако търсите опитна бригада, която да ремонтира Вашият покрив, то тогава сте на правилното място. Позвънете още днес на тел. 0899475737