ads

Проект представя селата в България по необикновен начин
Сайтът NaSelo.net е проект, който представя на читателите красотата на българското село. Нещо повече, прави го по един изключително различен начин, а именно чрез много снимки, видеа, както и с любопитни факти, скрити и заличени във времето.

Днес, през 2020 година, селото е на почит, особено покрай вирусите, които ни заобикалят. На село децата, както и възрастните се чувстват спокойни, уютно им е, имат възможността да излизат на двор, да се наслаждават на природата и т.н.
Именно целта на проекта е да покаже красотата на всяко българско село, по един необикновен начин.
Нещо повече, екипът, стоящ зад този проект, вярва, че през следващите години все по-голям интерес ще представляват селата, както за инвеститорите, така и за хората, желаещи да живеят на спокойствие. Естествено, селата, които се намират в близост до големите градове са с предимство и не случайно цените на имотите в тях са далеч по-високи, но има и села, които са  с добра инфраструктура, но не толкова близки, които села също не са за пренебрегване.
Такива са селата по поречието на река Струма, например.
И така, уважаеми читатели, ако и Вие имате село и с гордост желаете да споделите снимки и информация за него, за алтернативния туризъм, който се предлага, можете да изпратите информация на електронната поща naselo.net at gmail dot com. Редактор ще преразгледа материалите и ще ги одобри, след което ще Ви изпрати обратна връзка с линк, където е поместена информацията, подадена от Вас.
Финални думи. Няма как да не обобщим, че селото си има своя чар и да живее човек на село би спечелил много, стига инфраструктурата да го позволява. Вярваме, че и занапред интересът към селата на България ще бъде сериозен, интересът – огромен, затова и създаваме този проект.
Селата са сортирани по планини, по локации, и много лесно можете да си харесате село, което да посетите през уикендите, например. Стига да търсите различното, битовото, истинското.

Източник: Presata.com
Важно уточнение! Ако имате къща на село, но тя се нуждае от ремонт, било то на покрива, било то на фасадата, то можете да се обадите на тел. 0897 446 490

За Gstroi Георги Игнатов

Ако търсите опитна бригада, която да ремонтира Вашият покрив, то тогава сте на правилното място. Позвънете още днес на тел. 0899475737