ads

Сайтът Gstroi.com се обслужва от компанията VISEO


Какво представлява услугата „Абонаментно SEO обслужване“, предлагана от W-SEO.com? Услугата е подходяща за малки и средни компании, които са тясно специализирани в дадена област и желаят да увеличат трафика на корпоративния си сайт, но нямат точна цел и насока към конкретни думи и фрази. Абонаментната услуга включва периодичен анализ, съвети към операторите, добавящи съдържание, периодично линкване на клиентският сайт от тематични ресурси, съпътствани с уникално и висококачествено съдържание, добавяне в бизнес каталози и други техники за набавяне на обратни връзки. Включва и добавянето на целеви страници, пренаписване на URL, добавяне на етикети, alt тагове към изображения във вътрешно съдържание и други атрибути, подпомагащи процесът по SEO. Освен изброените услуги по-горе, екипът следи за нередности, хакване на сайта, както и цялото му общо състояние, така че да бъде отлично представен на крайните клиенти – уважаемите потребители. Важно е да добавим, че абонаментните услуги, които извършваме са с изцяло white hack методи, т.е. работи се старателно и само с дозакано работещи тактики и методи, изготвя се индивидуална концепция и стратегия спрямо конкретния клиент.
Постигането на резултатите при абонаментното обслужване идват във времето, но ако приемем, че вече се класирате добре по дадена дума или фраза, но желаете да замразите позициите си, т.е. имате опасения, че можете да бъдете изместени от агресивни конкуренти, то тогава тази услуга е чудесно решение за Вас, тъй като благодарение на този тип обслужване често запазваме позициите на клиентите и те дълги години остават непроменени в негативен аспект, а нещо повече, даже подобряват класирането по пътя към покоряването на върховите резултати. Често клиенти задават въпроси от рода на, може ли да ми гарантирате първа позиция в Google Organic? Естествено, че няма какк да се гарантира подобно нещо, като причината е, че в топ 3, каквотои да се прави, трудно може да се предопредели кой да бъде първи, кой втори и кой трети. Но реалистични цели и резултати, постигаме във времето. Минималния пероид за абонаментно обслужване е 6 ( шест месеца ), но препоръчваме поне 12 месеца, т.е. едногодишо обслужване. Какви са етапите, в сулучай че стартираме работа?
1. Подобряване на структурата на сайта, без значение дали е корпоративен, онлайн магазин и др. Правим одит, анализираме и в случай, че имаме достъп до сайта, то актуализираме важните промени, като по никакъв начин не правим промени, които да касаят външният вид, т.е. промените не биха се видяли от настоящите посетители.
2. Циклично добавяме ново съдържание, в зависимост от изискванията на клиентитe.
Подробности вижте тук 

За Gstroi Георги Игнатов

Ако търсите опитна бригада, която да ремонтира Вашият покрив, то тогава сте на правилното място. Позвънете още днес на тел. 0899475737