ads

Качество и ниски цени в сглобяемите къщи



Сглобяеми къщи - защо да ги изберете? Поезни съвети от екипът на Gstroi.com

Бърз строеж – кратки срокове
Когато модулите на сглобяемите постройки се донасят на мястото за асемблиране, те се доставят с вече монтирани електро-, ВиК и инсталация за мръсна вода. Не само това, но и стъклопакетите, входните врати и дори мебелите са вече подготвени във фабриката, както и всички довършителни дейности – тавани, стени, под. Единствено трябва да имате вече излята равна основа на площадката. Сглобяването може да бъде извършено от малочислен екип за кратко време. Не трябва в къщата ви да влизат поетапно всякакви майстори, да трошите пари и нерви покрай тях. Обикновената и лесна инсталация е още едно огромно предимство на този тип сглобяеми постройки.

Сред големите добри страни на тези къщи е времето за построяване – обикновено между 3 и 6 месеца. Този факт определено намалява разходите за работници в пъти и рязко смъква стойността на готовия продукт – вашето разкошно жилище. Модулни сгради се изработват на 100% в заводи. По този начин огромна част от изработката се автоматизира и извършва на производствени линии, намалява се ръчния труд и съответно стойността на окончателния продукт.

Друг плюс, които определя по-ниска цена на сглобяемите къщи е процесът на изграждане на отделните части във завода – почти лишен от излишъци и отпадъци, твърде често срещани за традиционното строителство. Ето пример – забелязвали сте дървените талпи употребявани на строежите за кофражи, парчета плоскости от фасадна облицовка и натрушени стъклопакети. Това е включено в стойността и се заплаща от купувача.

Тъй като частите за сглобяеми къщи се изработват на конвеир, различните компоненти са прецизно оразмерени, с почти никакъв отпадъчен материал. Високо ефикасните производствени методи са голямо предимство при образуването на окончателната цена на тези сгради.

Засилен качествен контрол
Друго от добрите качества на този тип къщи е, че те преминават не през една, а през три проверки за качество в процеса на построяването и асемблирането им. Всеки един от модулите е подложен на основна проверка преди да се изнесе от производствената линия. Следва нова проверка на качеството от независим орган преди модула да бъде транспортиран до мястото за сглобяване. И последно, напълно готовата къща се проверява от държавния орган по строителен контрол.

Евтини, построявани в кратки периоди и тройно проверявани за висококачествено изпълнение – сглобяемите къщи имат много качества пред стандартните сгради.

Важно, ако сте собственик на къща, без значение, дали е сглобяема, или традиционна, и имате проблем с покрива, то можете да потърсите съдействие от нас.
Телефон за оглед и оферта 0899475737

За Gstroi Viseo

Ако търсите опитна бригада, която да ремонтира Вашият покрив, то тогава сте на правилното място. Позвънете още днес на тел. 0899475737